KELine® + Formrack – формула за надеждна структурна кабелна система

KELine® Formrack – формула за надеждна структурна кабелна система.png

Съвременното строителство на обществени, жилищни и бизнес сгради е подкрепено от модерни и иновативни информационни решения, като структурните кабелни системи KELine® (ексклузивен бранд на компанията Krugel Exim, Словакия), които предоставят надеждна инфраструктура за отлична работа на всички свързани системи.

IP технологията е толкова напреднала, че през последните години производителите на различни системи за сигурност и комуникации започнаха да интегрират мрежови интерфейси в своите устройства.

Структурното окабеляване KELine® се отличава най-вече със своята универсалност и възможността за комбиниране на различни технологични решения в единна среда за пренос на данни, телефонни, видео и аудио сигнали от противопожарни и охранителни системи, контрол на достъп и други.

Преносът на цифрова информация е допълнително защитен от използването на телекомуникационните шкафове на турската компания Formrack, оборудвани със специален софтуер за мониторинг. Той предпазва оборудването, инсталирано в шкафа, проследявайки различните въздействия на околната среда, като температура, влажност, качество на въздуха и други фактори, особено важни в центровете за данни и критичната инфраструктура.

Formrack предоставя пълна гама решения, подходящи за всякаква среда като: 19“ стенни и стоящи комуникационни шкафове за монтаж в сгради, 19“ сървърни шкафове със специализирано охлаждане, IP66 шкафове за външна и индустриална среда, шкафове за центрове за данни, smart решения за комуникационни шкафове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *